Plochodrážní knížky míří do Prahy

Praha – 13. června
Sezóna 2021 v Čechách začíná pozdě, co se dá dělat, než doplnit souvětí o optimistickou větu, že konečně. V úterý v Praze na druhý pokus odstartuje první liga, o jejíž náhradní termín se spíše než koronavirus postaral úřední šiml. Za svými čtenáři dorazí i plochodrážní knížky. Fenomén o Jiřím Štanclovi je již beznadějně vyprodaný, zbývá pár kousků Sekáčka s Antonínem Kasperem starším v hlavní roli či evidentně poslední publikace o Zlaté přilbě od Petra Dufka a biografie Milana Špinky z pera Jiřího Hájka. Na prodejním stolečku však bude dost vysoký sloupek publikací Česká plochodrážní ročenka 2021 a vůbec poprvé i Pět životů Stanislava Urbana.


Důležité upozornění:

Dovolujeme si Vás informovat, že v průběhu akce budou pořizovány fotografie, které mohou být použity pro účely propagace firmy Antonín Škach – Angličtina v České Třebové, IČO 866 95 665, jak v tištěné, tak v elektronické podobě. Účastí na akci souhlasíte se zpracováním těchto osobních údajů, pakliže výslovně nevyjádříte při příchodu k prodejnímu stolečku opak.


Dílo bývalého skvělého závodníka není rozhodně první vlaštovkou plochodrážní beletriemi mezi odbornými pracemi či díly literatury faktu. Cestu ke čtenářům si však rozhodně najde. Autor vložil své vyprávění do úst svého anděla strážného. Své přátele a kamarády nenazývá konkrétními jmény.

Nicméně Aleš, Zbyšek, Petr, Emil a další budou příznivcům sportu levých zatáček dostatečně známí. A pokud ne, strhující příběh je pohltí i tak. Navíc Stanislav Urban bude v úterý osobně přítomen a bude zájemcům své knihy podepisovat.

Příznivci motorismu dostávají na čtení novou knížečku