Osobnosti Zlaté přilby se těší na diváky před dnešním přeborem

Pardubice – 20. července
Zásoba publikací Česká plochodrážní ročenka 2020 se nám v redakci výrazně ztenčila a tak je s největší pravděpodobností budeme dnes ve Svítkově na závodech letos prodávat vůbec naposledy. U našeho stolečku najdete i jiné plochodrážní tituly zejména Zlato z ledu, biografii Milana Špinky z pera Jiřího Hájka, a výpravnou knihu sedmdesátkrát ZLATÁ PŘILBA od Petra Dufka a Romana Apeltauera. A to byl důvod pozvat pardubické závodníky, aby se v době zhruba mezi 16:15 a 16:45 podepisovali divákům.


Důležité upozornění:

Dovolujeme si Vás informovat, že v průběhu této akce budou pořizovány fotografie, které mohou být použity pro účely propagace firmy Antonín Škach – Angličtina v České Třebové, IČO 866 95 665, jak v tištěné, tak v elektronické podobě. Účastí na akci souhlasíte se zpracováním těchto osobních údajů. Pakliže při příchodu vyjádříte přání, že nechcete být fotografováni, samozřejmě bude v rámci možností respektováno.


Milan Špinka za pódiu Zlaté přilby 1973

Přítomen bude Milan Špinka, který dodnes jediným vítězem závodu všech závodů, který se narodil přímo v Pardubicích. Pozvání přijali také Aleš Dryml, jeho starší syn Aleš a Marián Jirout.

Účast Petra Kučery není zatím jistá, nicméně není vyloučeno, že s fixem v ruce u stolečku s knihami zasedne také on.

Loňská autogramiáda s kompletním Dryml Teamem
Loňská autogramiáda s kompletním Dryml Teamem

Foto: Eva Palánová a archív