Veteráni se sešli výjimečně až v neděli

Praha – 10. listopadu
Protože sobota kolidovala s jinou akcí v budově Autoklubu, byla tradiční podzimní schůze závodníků veteránů konána až v neděli. Začala úderem desáté hodiny a po třetím zvonění svolávacího zvonu. Ještě předtím se jako vždy vybírali členské příspěvky, členové, kamarádi si mezi sebou si povídali, co nového se stalo za poslední půlrok. A kdo chtěl, dal si pivko, limonádu, kávičku nebo něco lepšího podle svého gusta.

Plochodrážní zastoupení: zleva Jaroslav Lucák, Miroslav Rosůlek, Miloslav Šmída, Jan Hádek a Václav Hejl
Pohled do zaplněného sálu

Začalo se zprávou o činnosti, kterou přednesl předseda Evžen Erban. Dále byla uctěna památka za zesnulé kamarády, kteří nás opustili za poslední půlrok, minutou ticha.

Dalším  bodem dopoledne byla Fůze Klubu při Svazu závodníků veteránů AČR a SZV AČR sloučením. Někteří k této věci měli v diskuzi i připomínky a vyjádřil se k také president  Autoklubu ČR Jan Šťovíček.

Miloslav Šmíd přebírá pohár ke svým osmdesátinám

A nastala ta veselejší část, na níž se těšili všichni jubilanti, protože měli v uplynulém půlroce výročí narození 80, 85 a 90 let.

Po již zmiňované diskuzi, kde se mohl každý svobodně vyjádřit, následovalo rozloučení od presidenta Autoklubu AČR Jana Šťovíčka. Ten všechny pozval na tradiční gulášek jak v prvním patře, tak v přízemí budovy.

Josef Lukšíšk přebírá od Jana Šťovíčka ocenění ke svým pětaosmdesátinám

Foto: Pavel Fišer