Vyhrajte vstupenky na Grand Prix v Praze

Praha – 8. května
Velká cena České republiky se blíží mílovými kroky. Už za čtrnáct dnů se světová elita představí v českém hlavním městě při třetím podniku letošního seriálu. Stejně jako v letech 2008 a 2009 připravily AK Markéta Praha a magazín speedwayA-Z soutěž o vstupenky. Startuje právě nyní a hlavní cenou jsou dva lístky do sektoru I.

Soutěžní otázka:
Grand Prix České republiky je už stálicí kalendáře, protože hvězdy plochodrážního závodily v Praze už třináctkrát. Celá řada příznivců se může pochlubit, že viděla všechny ročníky a chystá se na ten čtrnáctý. Nicméně podobný primát zaznamenala pouze dvojice závodníků.

Vaším úkolem je vyjmenovat dva závodníky, kteří v Praze byli ve startovní listině všech závodů Grand Prix v letech 1997 – 2010.

Pravidla:
Své tipy včetně adresy a telefonního čísla zasílejte od této chvíle na e-mailovou adresu vydavatelstvi@speedwayA-Z.cz.

Na odpovědi máte čas od této chvíle až do 15. května, kdy přesně ve 23:59 proběhne uzávěrka vašich odpovědí. Losování šastného výherce se bude konat během pondělní tiskové konference. Jméno vítěze, který získá dvě vstupenky, bude zveřejněno na stránkách magazínu speedwayA-Z.

Z účasti na soutěži jsou vyloučeni redaktoři a spolupracovníci magazínu speedwayA-Z, zaměstnanci firmy Antonín Škach – Angličtina v České Třebové a členové AK Markéta Praha.


Foto: Radek Fanta