Divišov zažil soustředění SCM

Divišov – 23. června
Průtrž mračen spláchla v sobotu další pokračování série PRO-TEC Mini Cup ve Slaném. Avšak před dnešním pokračováním poháru na malé Markétě se stopětadvacítky dostaly do akce v neděli v Divišově při soustředění pod vedením Petra Křikavy a Miroslava Rosůlka. Byl to pěkný den, i když se ráno rozpršelo a bylo chladněji, ale trénink se v pohodě odjel. Dráhy byly připraveny, i když si někteří závodníci stěžovali, že jsou rozbité.

 

Na střední dráze trénoval Karel Průša, Dominik Hrbek, Tony Katra a jednou Štěpán Ševčík, ten pak trénoval na velké dráze. Tony Karta si zase nejprve zkusil velkou dráhu, ale evidentně to nebyl dobrý nápad. Malý motocykl, převody a trochu rozbitá dráha, ne sto procent jízda pro Tondu. Jel opatrně a s velkým respektem, a proto jeho příklad nestrhnul ostatní.

 

Na velké dráze trénoval Bruno Belan. Vojtěch Šachl rovněž, ten zkoušel obě motorky. Zkušený Jaroslav Vaníček nejdříve jezdil velkou dráhu a po poledni střední.

 

Na velké dráze jezdil ještě Jan Jeníček, Adam Bednář, Štěpán Ševčík, Josef Černý, Matěj Frýza, Matouš Kameník, Daniel Šilhán, Michal Baštecký, Vojtěch Zamazal, Milan Dobiáš, a o něco později i Pavel Kuchař a Pavel Čermák. Vojtěch Zamazal se v jednom tréninkovém kole přetočil a vlítnul pod nafukovací bariéru, ale v pohodě se zvednul i svůj motocykl a nic mu nebylo.

 

Karel Průša, Tony Katra a Dominik Hrbek se chystají do akce

Foto: Petra Zaharníčková