Ján Mihálik uzavírá zítřejší startovní listinu

Slaný – 17. května
Poslední dobou měl trošku pech. Kvůli havárii rodinné dodávky nedorazil na úvodní kolo poháru přátelství v Diedenbergenu. Pak mu v úterý utržené sedlo a pád sebraly celkem čtyři body v české juniorce na pražské Markétě. Příležitost k nápravě mu přinese hned zítřejší den. Ján Mihálik se totiž domluvil s Vladimírem Vopatem, že se při Memoriálu Antonína Vildeho stane parťákem Martina Gavendy v týmu Klub fanoušků ploché dráhy s březolupským predikátem.


Tipujte:

Kdo vyhraje sobotní Memoriál Antonína Vildeho?

View Results

Loading ... Loading ...

Ján Mihálik doplňuje startovní listinu zítřejšího závodu ve Slaném

Vedle tradičního závodu dvojic, který vyvrcholí sérií umisťovacích jízd, nás zítra ve Slaném čekají také stopětadvacítky. Dopoledne se představí na malém ovále v dalším pokračování svého šampionátu, odpoledne předvedou akční náborové ukázky pod vedením Miroslava Rosůlka.

Objeví se Karel Průša a Tony Katra, které doplní Matěj Vosecký z Motorsportu Miletice v sedle motokrosové osmdesátky. Motoristický sport mu není rozhodně cizí, protože v předchozích sezónách úspěšně vodil buginu po autokrosových tratích v kategorii Buggy RB160.

Není vyloučeno, že se ukázek bude účastnit taktéž Bruno Belan. Nicméně jeho čeká v neděli další díl pohárové série v Chabařovicích a je otázkou, zda bude mít dostatek času na přípravu motocyklu.

Startovní listina zítřejšího Memoriálu Antonína Vildeho:

skupina A: AK Slaný 1 Michal Dudek – 2 Eduard Krčmář
Třebusičtí Berani 3 Filip Hájek – 4 Daniel Klíma
SMESTAV Speedway Team 5 Ondřej Smetana – 6 Zdeněk Simota
KFPD Březolupy 7 Martin Gavenda – 8 Ján Mihálik
skupina B: Bellis Junior Team 9 Petr Chlupáč – 10 Jan Kvěch
AK Divišov 11 František Klier – 12 Pavel Čermák
SCM AČR Slaný 13 Milan Dobiáš – 14 Daniel Šilhán
PRO-TEC SK Miletice 15 Michal Škurla – 16 Josef Franc

Foto: Karel Herman