Josef Franc odstartuje z titulní strany publikace Česká plochodrážní ročenka 2019

Česká Třebová – 5. března
Dostal celkem dvanáct snímků, které při říjnovém vyvrcholení finálové série šampionátu republiky jednotlivců v Březolupech pořídili Pavel Fišer, Karel Herman a Mirek Horáček. Nakonec vybral fotografii ze svého nácviku startu. Díky volbě Josefa France se tak Karel Herman již podruhé v řadě prezentuje na exkluzivním místě knížečky Česká plochodrážní ročenka. Spolu s ním a úřadujícím českým šampiónem se zde ještě stále můžete objevit také vy.

„Líbí se mi,“ uvažuje Josef Franc nad fotografií, kterou si vybral. „Není to v zatáčce, je od startu, byla nejhezčí z toho výběru. Je to pěknej‘ úhel a fotka je čistá. Já tomu prd rozumím, ale líbí se mi.“

Česká plochodrážní ročenka 2019 má za sebou první uzávěrku. Druhá je naplánována na příští pondělí, tedy 11. Března, kdy se dostane do rukou grafika tiskárny Oftis. A to je v zásadě nejzazší termín pro zadání inzerce.

A jelikož sponzoři vedle inzerátu v barevné části publikace dostávají tradičně svá loga i na titulní stranu, je pouze na vás, zda se chcete objevit v exkluzivní společnosti českého plochodrážního šampióna a vynikajícího fotografa. Pro více informací se stačí ozvat na e-mail tony.skach@seznam.cz či mobilní telefon 604 534 551.

Tento snímek Karla Hermana vybral Josef Franc na obálku publikace Česká plochodrážní ročenka 2019

Foto: Karel Herman