V Pardubicích a Svitavách navštivte Fišerovy

Rudná u Prahy – 10. září
Renáta a Pavel Fišerovi strávili dnešní odpoledne u své stříbrné Toyoty. Její úložný prostor se naplnil k prasknutím zbožím, které bude k mání pro návštěvníky finálových závodů šampionátu republiky v Pardubicích a Svitavách. Vedle piva, limonád, sladkostí a stohů fotografií závodníků napříč spektrem všech zemí a věkových kategorií, si budete moct zakoupit i zajímavé tituly s rukopisem redakčního týmu magazínu speedwayA-Z.

Vaší pozornosti by rozhodně neměl ujít nástěnný kalendář Česká plochá dráha 2010. Za Kč 150,- můžete mít dění na domácí scéně na své stěně po celý rok. Do Pardubic dorazí jeho další várka přímo z tiskárny Silueta, nicméně náklad není neomezený. A kdo zaváhá,může dopadnout jako fanoušci marně poptávající starší výtisky publikace Česká plochodrážní ročenka. Mimochodem poslední kousky jejího letošního ročníku budou u Fišerových rovněž k mání za Kč 120,-.

Zakoupit si můžete také brožurku Martina Búriho s výmluvným názvem História Majstrovstiev Slovenska na plochej dráhe za Kč 70,-. Vaší pozornosti by neměla uniknout ani publikace Markéta Cup 2009 za Kč 30,-. Jedná se sice o program pražských závodů stopětadvacítek na malé dráze, ale svým rozsahem a hloubkou záběru překonává obligátní funkci nosiče rozpisu jízd a průvodce jediným závodem. Kvalita zpracování mu navíc dává aspirace směle se poměřit s programy ze seriálu velkých cen.