V Kostěnicích sezóna ještě neskončila

Kostěnice – 17. listopadu
Včerejší státní svátek oslavili hobíci z Motoklubu Úhřetická Lhota dalším tréninkem v Kostěnicích. Bylo krásné počasí, takže sobota byla bohatá na závodníky a fanoušky ploché dráhy, kteří se na trénink přišli podívat.

Na fotografii stojí zleva Radek Červenka, Aleš Duben, bratři Jan a Matěj Hlačinovi, Dan Macl,Zbyněk Nejezchleba se synem Adamem, Jan Poříz, David Hrbek se synem Dominikem, Hynek Štichauer, Novotný.

Na konci tréninku bylo vyhlášení nejlepších jezdců tréninku. Stali se jimi Jan Hlačina a Adam Nejezchleba, kteří dostali medaile a samolepky motoklubu. Na trénink zavítal i Hynek Štichauer s berlemi, které při focení odložil, aby mohl při pozdravu podávat ruku. Ke konci tréninku dorazil i Josef Novák starší, aby se načuchal spáleného ricinu a vůni methylalkoholu.

Při tréninku byly čtyři pády, třikrát spadl Josef Novotný a jednou Adama Nejezchleba. Všechny byly bez následků. Trať byla opět perfektně připravena správcem Alešem Dubnem, který zaslouží opravdu dík.
Další tréninky v Kostěnicích ještě před koncem roku nejsou vyloučeny. Jejich pořádání však bude záviset na počasí, protože na příští týden jsou hlášeny sněhové přeháňky také v nížinách.

O dalším ježdění v Kostěnicích rozhodne ráz počasí

Foto: Jan Hlačina