Pokoří český jezdec nový divišovský traový rekord?

Divišov – 31. července
Nejen první mistrovské body do tabulky o mistra republiky na ploché dráze, ale i pokoření traového rekordu Piotra Protasiewicze 62,56 sekund, který utvořil v červnu na 350 metrů dlouhém oválu při závodě kvalifikace SGP, je výzvou pro všechny účastníky prvního finálového závodu. Ten se pojede v Divišově zítra od patnácti hodin.

Tra je připravena na nové rekordy a Divišovští by rádi zapsali do kroniky jako držitele nového nejlepšího času některého z našich jezdců. Zda bude toto přání vyplněno, se dozvíme již za několik málo hodin.

Soupiska jezdců, kteří si to rozdají o titul mistra ČR skýtá jistotu napínavých závodů a reálnou možnost dosažení nového traového rekordu.

Pořadatelé opět připravili pro diváky malou výstavu, tentokrát fotografií z posledního závodu. Do pohody bude hrát skvělé jazzové a dixielandové uskupení DIXI-TIXY a tak není co spěchat po závodech domů. Ti, kdo zůstanou, mohou si poslechnout vynikající jazzové hráče, popít v klidu dobrého piva, vína či limonády a při chutném pamlsku probrat všechny postřehy z právě shlédnutého závodu. Tentokrát se více jak jindy opravdu vyplatí udělat si čas a užít si pohodové odpoledne.