Češi a Slováci v akci 287

Okurkovou sezónou u nás již nejsou letní prázdniny. I během července a srpna totiž české i slovenské kluby již dokážou připravit vcelku slušnou a pravidelnou závodní porci. Hluchým obdobím jsou však poslední dva podzimní měsíce. Pravda, v Kopřivnici se jezdilo při sobotní rozlučce a dovolí-li počasí, plochodrážní motory zabouří i v sobotu na zámkové dlažbě výstaviště v Lysé nad Labem. Ale jinak vodu kalí pouze zprávy o zahraničních angažmá, kde naši závodníci bohužel neplní titulky. Ovšem s výjimkou Martina Vaculíka, který včera ohlásil polský přestup. Zcela v odlišné roli se prezentovali Antonín Klatovský a Miroslav Rosůlek.

 

Martin Vaculík v barvách svého nového polského klubu

Že Martin Vaculík nebude pokračovat v angažmá v Gorzowě si už nějaký čas špitaly vlaštovky na všech polských drátech. A jak už to chodívá, ozvaly se i přihlouplé poznámky na adresu slovenského závodníka, který dle pomlouvačů miluje jen a jen peníze.

Antonín Klatovský se oženil

Včera v podvečer Martin Vaculík svou brilantní polštinou pustil do světa zprávu o svém novém angažmá. „Chtěl bych oznámit, že od dneška jsem oficiálně závodníkem Falubazu Zielona Gora,“ stálo v ní vedle snímku slovenského borce v oblečení jeho nového klubu.

Antonín Klatovský se naproti tomu oblékl do slavnostního, protože se o víkendu oženil. Plochodrážních svateb však bylo více, protože již předminulý týden vstoupil do stavu manželského také Miroslav Rosůlek. Za všechny čtenáře magazínu speedwayA-Z srdečně gratulujeme!

Do stavu manželského vstoupil také Miroslav Rosůlek

Foto: Vaculík Racing Team a laskavostí Antonína Klatovského a Jaroslava Drbala