Ve své podstatě rozhodnutá první liga končí zítra odpoledne

Žarnovica – 5. října
Pražská Markéta by se skácela z trůnu letošního přeborníka první ligy, pakliže by zítra na závěrečné čtvrté kolo v Žarnovici nepřijela. A celek Junioři CZ by přitom musel zvítězit. Jenže taková možnost se rovná nule. Pražané nehodlají házet ručník do ringu, navíc se na slovenský ovál přijede před březolupském finále rozcvičit úřadující šampión Josef Franc.


Tipujte:

Kdo vyhraje derniéru letošní první ligy v Žarnovici?

View Results

Loading ... Loading ...

Česká první liga míří na Slovensko

Praha má na čele tabulky náskok čtyř bodů. Josef Franc se v sestavě Tomáše Topinky stane náhradníkem, zatímco základní sestava je sestavena z mladých seniorů Ondřeje Smetany, Michala Škurly a Zdeňka Holuba.

Junioři CZ jsou o dva body před Pardubicemi a na Žarnovicu mají k dobru čtyři body. Mládežnicky tým nastupuje jen ve třech s Janem Kvěchem, Filipem Hájkem a Petrem Chlupáčem. Trio povede rovněž Lubomír Vozár. Pardubický kouč nominoval Hynka Štichauera, Jaroslava Petráka a Patrika Mikela.

Čtyřčlennou sestavou disponují již jen domácí, kteří by se pochopitelně rádi rozloučili máváním svým fanouškům z pódia. Marián Šebian postavil Jakuba Valkoviče, Davida Pacalaje, Jána Mihálika a Michala Danka, který při absenci Michala Tomky dostává prostor coby náhradník.

Oficiálně nahlášené sestavy zítřejší první  ligy v Žarnovici:

SC Žarnovica: 1 Jakub Valkovič, 2 David Pacalaj, 3 Ján Mihálik, 13 Michal Danko
ZP Pardubice: 4 Hynek Štichauer, 5 Jaroslav Petrák, 6 Patrik Mikel, 14 neobsazeno
AK Markéta Praha: 7 Ondřej Smetana, 8 Michal Škurla, 9 Zdeněk Holub, 15 Josef Franc
Junioři CZ: 10 Jan Kvěch, 11 Filip Hájek, 12 Petr Chlupáč, 16 neobsazeno
V této sestavě se Žarnovica dočkala svého nejlepšího výsledeku – třetí místo v Praze dosáhli Michal Tomka, Ján Mihálik, Jakub Valkovič a David Pacalaj

Foto: Karel Herman