Padesáti procenty to neskončilo

Praha – 7. dubna
U příležitosti třináctého ročníku Speedway Grand Prix na pražské Markétě založili pořadatelé Fan Club české ploché dráhy. Ke vstupu potřebujete pouze vyplnit registrační formulář a členství vás opravňuje k padesátiprocentní slevě do speciálně vyhrazených sektorů. Poloviční cenu ovšem akce pro fanoušky nekončí. AK Markéta Praha a magazín speedwayA-Z opět připravili soutěž o vstupenky, takže dva z vás se na boje plochodrážní elity podívají zcela zdarma.

Soutěžní otázka:
Pražská Grand Prix neustále putuje kalendářem. Během třinácti ročníků jsme ji viděli v květnu, červenci, srpnu a září. By ve stověžaté matičce prestižní seriál nikdy nevrcholil, zažili jsme i korunovaci mistra světa. Letošní ročník přináší premiéru dubnového termínu, nicméně kolotoč velkých cen se už v Praze začal roztáčet.

Zadání soutěžního úkolu tedy zní, vyjmenujte léta, kdy Grand Prix České republiky v Praze byla úvodním podnikem šampionátu.

Pravidla:
Své tipy včetně adresy a telefonního čísla zasílejte od této chvíle na e-mailovou adresu vydavatelstvi@speedwayA-Z.cz.

Na odpovědi máte čas od této chvíle až do 20. dubna, kdy přesně ve 23:59 proběhne uzávěrka vašich odpovědí. Losování šastného výherce se bude konat hned druhý den během tiskové konference. Jméno vítěze, který získá dvě vstupenky, bude zveřejněno na stránkách magazínu speedwayA-Z.

Z účasti na soutěži jsou vyloučeni redaktoři a spolupracovníci magazínu speedwayA-Z, zaměstnanci firmy Antonín Škach – Angličtina v České Třebové a členové AK Markéta Praha.

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon EOS D Mark II)