Česká svodka 6

Na Apríla se konal duel Premier Trophy mezi King‘s Lynn a Rye House. Opět dobře zajel Tomáš Topinka v domácím celku, vyjel si třináct bodů a jeden bonus. Domácí vyhráli 58:35. V polském Lesznu se střetli v přateláku domácí s Toruní, utkání skončilo 47:43 pro domácí, za hosty bodoval Matěj Kůs dva body ze čtyř jízd.
Druhého dubna v Rzeszowě se uskutečnil tréninkový závod dvojic. Luboš Tomíček ve dvojici s Tomaszem Rempalou získal dva body a páté místo. Vyhráli domácí junioři Lampart a Szostek.

V Elite League se ve čtvrtek 2. dubna odjely závody s účastí bratří Drymlů. Aleš startoval za domácí Peterborough proti Lakeside a udělal čtyři body a jeden bonus, hosté si odvezli výhru 50:43. Lukáš jel ve Swindonu a bodoval pěti body a jedním bonusem, ale jeho tým Eastbourne prohrál 41:49.

Opět nejlepší v týmu Berwicku byli Josef Franc a Michal Makovský. Získali po jedenácti bodech, Michal ještě dva bonusy, ale k vítězství to nepomohlo. Prohráli s Redcar 43:47 na jejich dráze.

V pátek se z našich jezdců představil Aleš Dryml, jeho družstvo opět neuspělo proti Lakeside a prohrálo 41:54. Aleš získal tři body a dva bonusy.

V sobotu se v rakouském Natschbach/Loipersbach konal volný závod, ve kterém vyhrál domácí Manuel Hauzinger. Z našich bral Martin Málek solidní šesté místo za deset bodů, Tomáš Suchánek byl třínáctý se čtyřmi body a Václav Milík hned za ním se třemi body.