Česká svodka 5

Pracovitou sobotu měli naši jezdci ve Velké Británii. Lukáš Dryml startoval v odvetě KO Cupu za domácí Eastbourne proti Lakeside, získal osm bodů ze čtyř jízd. Závod vyhráli domácí v poměru 50:43, celkově postoupili hosté.
Další čeští jezdci jeli v závodech Premier Trophy, za tým Berwicku proti Redcaru opět dobře zajeli Michal Makovský a Josef Franc, první patnáct bodů a druhý deset bodů. Výsledek 53:40.

Poprvé se s vestou Workingtonu letos představil Adrian Rymel v duelu proti Newcastle a vyjel čtrnáct bodů a jeden bonus. Domácí byli lepší v poměru 51:42.

I třetí střetnutí vyhrál pořádající tým, Stoke si poradilo s King‘s Lynn 48:42. Za hosty bodoval Tomáš Topinka devíti body a jedním bonusem.

V neděli 29.března se konal v Sheffieldu charitativní závod Ben Fund Bonanza, ve kterém startoval Filip Šitera. Zajel třinácté místo a získal pět bodů. Mítink vyhrál Leigh Adams z Austrálie.

U sousedů v Polsku nedovolilo počasí odjet dosti planovaných sparingů a a tak se dostal na dráhu akorát Slovák Martin Vaculík a to hned dvakrát. V sobotu jel jeho Gdansk v Grudziadzu a vyhrál 41:49, Martin deset bodů a jeden bonus. V neděli jeli doma s Poznaní a zvítězili 55:35, tentokrát šest bodů a dva bonusy.