Česká svodka 4

První velkou trofej ve Velké Británii získal tým Eastbourne, který 25. března v odvetě Elite Shield porazil družstvo Poole na jeho dráze 43:49. V týmu vítězů se představil Lukáš Dryml, ale už ve své první jízdě měl pád a závody nedokončil, podle informací je dosti potlučený. V Kings Lynn se jel sparing s Edinburgem, zvítězili domácí 58:34.Tomáš Topinka bodoval vysoko – dvanáct bodů a tři bonusy.
Ve čtvrtek 26. března se rozběhl vyřazovací Elite League KO Cup. Z našich se představili Filip Šitera v dresu Coventry proti Peterborough na jeho půdě a s domácí vestou jezdil Aleš Dryml. Duel skončil 43:47 pro hosty, Aleš vyjel sedm bodů a dva bonusy, Filip jel tři jízdy a nebodoval.

V dalším souboji KO Cupu ve Swindonu startoval v týmu Wolverhamptonu Hynek Štichauer, který se dostal na dráhu sedumkrát a udělal dva body. Zvítězili domácí 57:36.

Josef Franc jako host jel v přateláku za Newcastle proti Redcaru na jeho dráze, domácí se radovali v poměru 51:40 a Josef měl šest bodů ze čtyř jízd.

V pátek 27.března se jela odveta KO Cupu Coventry vs. Peterborough, utkání skončilo 53:37 pro domácí. Filip Šitera za Coventry pět bodů a jeden bonus, za soupeře Aleš Dryml tři body, oba jeli čtyřikrát. Do dalších bojů postupuje Coventry.

KO Cup pokračoval také soubojem Lakeside proti Eastbourne, výsledek 57:38 pro domácí borce. Za hosty startoval Lukáš Dryml, který nebodoval ve svých třech jízdách.