Pořadatelé Slaného zvou na zahájení plochodrážní sezóny

Slaný – 26. března
V sobotu 11. dubna od 15:30 hodin bude závodem mistrovství ČR juniorů zahájena plochodrážní sezona roku 2009. Prozatimní klimatické podmínky jezdce nepustily na závodní dráhu ale pořadatelé pevně věří, že do termínu závodu bude již dráha způsobilá konání závodů.
V neděli pak slánští pořadatelé rovněž od 15:30 hodin uspořádají závod mistrovství ČR juniorů družstev a juniorů na motocyklech 125 ccm. Jelikož se jedná o zahájení plochodrážní sezony 2009 připravili pořadatelé bohatý program, na který zvou všechny příznivce plochodrážního sportu. V sobotu i neděli bude v prostorách stadionu hostovat český cirkus Jo-Joj s představeními vždy od 13 hodin. Během představení bude k vidění řada vystoupení se zvířaty. V sobotu od 20 hodin slánští pořadatelé ve spolupráci s místní organizací v Královicích uspořádají taneční zábavu se zabíječkovými specialitami.

Pro zajištění dostatečného počtu zájemců o tuto zábavu žádají pořadatelé všechny zájemce o nahlášení své účasti a případně požadavek na zajištění noclehu. K dispozici je volných 100 míst a i zde bude platit kdo dřív přijde, ten bude mít zajištěné místo.

Všechny příznivce plochodrážního sportu srdečně zvou pořadatelé!

Zdroj: AK Slaný