Josef Franc rozhodl o podobě titulní strany publikace Česká plochodrážní ročenka 2018

Česká Třebová – 14. března
Třináct plochodrážních ročenek z dílny vydavatelství Antonín Škach – Angličtina v České Třebové spojuje spousta společných rysů, jež z nich vytvářejí ucelený soubor. Nejvýraznější z nich je fotografie úřadujícího mistra republiky jednotlivců v akci pořízená během rozhodujícího závodu na první straně obálky. Výjimkou nebude ani letošní vydání, jehož přípravy v současných dnech finišují. Novinkou ovšem je, že mu podobu vtisknul sám Josef Franc. I nadále platí, že ne titulní stránku může být spolu s českým mistrem rovněž vaše logo.

 

Obálka je vyhrazena pouze mistru republiky – a také logům reklamních partnerů

Již předchozí ročníky knížeček barevně ladily se snímkem mistra. V posledních letech byly odstíny dokonce konzultovány osobně s Václavem Milíkem. Česká plochodrážní ročenka 2018 jde v tomto ohledu ještě dále. Josef Franc nejen vybral na první pohled nový šedobílý design s mřížkou dle vzoru části svých kombinéz, ale dostal rovněž možnost vybrat si snímek z Březolup, jenž se mu nejvíce líbí.

Zpravodajský tým magazínu speedwayA-Z měl při třetím finále loňského šampionátu akreditovány dva své fotografy, Mirka Horáčka a Karla Hermana. Do užšího výběru bylo vybráno devět snímků z jejich aparátů, z nichž si Josef Franc vybral ten, který v tomto článku prezentujeme.

„Na tý fotce mám hlavně přední kolo tři cenťáky ve vzduchu,“ komentuje Josef Franc, proč si po nelehkém vybírání preferoval snímek Karla Hermana. „Konečně jsem zase jel po zadním! Líbí se mi, že tady nejsem tam rozevlátej‘, nebo že by za mnou něco vlálo. Přišlo mi, že tenhle styl ke mně poslední dva roky patří.“

Spolu s mistrem se na titulní stránku dostanou také loga inzerentů, kteří si zadali reklamu do vnitřní barevné části. Chcete-li být mezi nimi, není nic jednoduššího než napsat na e-mail vydavatelstvi@speedwayA-Z.cz či na svých telefonech vyťukat číselnou kombinaci 604 534 551. K tomu vám zbývá čas zhruba necelého týdne.

Z devíti skvělých fotografií Josef Franc vybral na titulní stranu publikace Česká plochodrážní ročenka právě tento snímek

Foto: Karel Herman