Magazín speedwayA-Z přispěje třetímu Srandamači svým pohárem

Česká Třebová – 15. srpna
Naši pravidelní čtenáři jistě s povděkem zaznamenali, že Karel Herman po svém debutu v publikaci Česká plochodrážní ročenka pravidelně pracuje i pro magazín speedwayA-Z. Muž, který se za čtyřicet let s fotoaparátem v ruce vypracoval mezi elitu své branže, zapadá do naší koncepce nejen svými brilantními snímky, nýbrž také svým přístupem k ploché dráze. Proto jej musely uchvátit kostěnické Srandamače, a když přišel s myšlenkou věnovat pohár pro jejich třetí letošní díl, v redakci pochopitelně našel pochopení. A tak se jeden plochodrážník bude tuto sobotu vracet s modrou přilbou.

 

Detaily Ceny speedwayA-Z budou upřesněny rovnou na místě. Avšak již dnes je jisté, že půjde o zvláštní rozjížďku na konec celého pořadu a bude se týkat kategorie Speedway. Vedle potlesku a uznání na jejího vítěze bude v cíli čekat zajímavý pohár, který rozhodně není putovní.

A protože se podle posledních zpráv do Kostěnic chystají závodníci, kteří tady ještě nebyli, je 3. Srandamač ideální příležitostí i pro fanoušky, jak vyplnit závodní vakuum, než závěr srpna udeří svou smrští plochodrážních událostí.

Pohár s modrou přilbou se již nemůže dočkat, až v sobotu přijede do Kostěnic
Pohár s modrou přilbou se již nemůže dočkat, až v sobotu přijede do Kostěnic

Foto: Karel Herman