Poslední nalévání provázel d隝

Liberec – 3. listopadu
Sobotní Poslední nalévání v Liberci, které už symbolicky uzavírá sezonu, připravilo závodníkům díky dešti vskutku nepříjemné prostředí. Přesto se však takřka nepřetržitě jezdilo pět hodin. Na startu stáli čtyři plochodrážníci, tři stopětadvacítkáři, pět motokrosařů, dvacet čtyřkolek a směsice malých dětí v sedlech čtyřkolech či mini motocyklů.

Organizátorům však bohužel nepřálo počasí. A dráha vypadala spíše jako pole čerstvě zorané pro sázení brambor. Po zranění Jakuba Fencla po dvou tréninkových pádech rezignoval i Pavel Pučko. Své umění tak vedle Hynka Štichauera předváděl už jen Antonín Galliani.

Ve stopětadvacítkách podával suverénní výkon Eduard Krčmář. Ostatní se museli sklonit před odvážnou jízdou desetileté Michaely Krupičkové. Ta však jezdila na Kawasaki 65. Třetí místo patřilo Jaroslavu Hladkému.

Kromě stopětadvacítek se hodnotilo už jen pořadí čtyřkolek. Po velké bitvě až do konce triumfoval Procházka před Částkem a Kubínem. Finále se jelo obráceně doprava a nakonec si všichni mohli docouvat pro láhev šampaňského.

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon D Mark II)