Spolupráce BC Shupa a Slaný Speedway Academy pokračuje

Slaný – 23. března
Ve čtvrtek 23. března v odpoledních hodinách došlo k podpisu smlouvy  o další spolupráci mezi společností BC Shupa, kterou zastupoval technický manažer Ing. Jaroslav Šůs a vedoucím projektu Slaný Speedway Academy Antonínem Vildem.

 

V letošní sportovní sezoně pokračuje projekt na výchovu a nábor mladých plochodrážních talentů a firma Shupa, která se již v loňském roce podílela na spolupráci v této oblasti, tak bude i nadále nakloněna  projektu Slaný Speedway Academy v jeho následujícím ročníku.

Bruno Belan pózuje na zapůjčené Shupě
Bruno Belan pózuje na zapůjčené Shupě

Pro SSA byl zapůjčen jeden motocykl Shupa 125 Basic, který bude výhradně sloužit k tréninkovým jízdám pořádaných SSA na malém oválu a to pouze pro nově příchozí zájemce o sport levých zatáček.

V letošním ročníku SSA bude na programu ještě sedm tréninkových kempů, v nichž si noví zájemci budou  mít šanci vyzkoušet si jízdu na plochodrážním speciálu pod odborným dohledem zkušeného  Miroslava Rosůlka a nové akvizice na trenérském postu Luboše Tomíčka.

Ti se již tuto neděli 26. března budou těšit na druhý díl, při kterém nebudou chybět ani zástupci firmy BC Shupa Jiří Benda a Jaroslav Šůs. Vstřícného postoje společnosti BC Shupa si realizační tým SSA nesmírně váží a přeje si, aby si i do tohoto sportovního odvětví našli cestu další zájemci.  Jak je patrné po stránce materiální je společnost Shupa schopná tento sport pokrýt a o tréninkový proces jsou nejen ve Slaném, ale i v dalších klubech fundovaní lidé postarat.

Zleva Jaroslav Šůs, Antonín Vilde, Bruno Belan a Jiří Benda
Zleva Jaroslav Šůs, Antonín Vilde, Bruno Belan a Jiří Benda

Foto: Shupa Team