Vaše logo může svítit na zářivě žluté titulní straně společně s Václavem Milíkem

Česká Třebová – 7. března
Již potřinácté bude jarní část naší plochodrážní sezóny provázet prodejní místo vydavatelství Antonín Škach – Angličtina v České Třebové. Vedle knižních biografií Jiřího Štancla a Antonína Kaspera, které si již našly spousty čtenářů, se tady bude prezentovat především nová publikace Česká plochodrážní ročenka 2017. Tradičně nabídne prostor pro firemní propagaci a to v exkluzivním balení na titulní straně.

 

Titulní strana série publikací Česká plochodrážní ročenka tradičně nabízejí skvělou prezentaci nejen úřadujícího mistra republiky, ale také reklamních partnerů vydavateství Antonín Škach - Angličtina v České Třebové
Titulní strana série publikací Česká plochodrážní ročenka tradičně nabízejí skvělou prezentaci nejen úřadujícího mistra republiky, ale také reklamních partnerů vydavateství Antonín Škach – Angličtina v České Třebové

Na ní má své místo garantované výhradně aktuální mistr republiky jednotlivců. Počtvrté se v této roli objevuje Václav Milík. Ročenky z naší produkce se od sebe liší barevnými odstíny obálky, které v posledních vydáních reflektují barvy šampióna.

V případě Václava Milíka jsme už však postupně vystřídali žlutou, červenou a loni také elegantní černou. Samotný pardubický závodník však projevil přání, aby letošní zevrubná kompilace loňské plochodrážní sezóny v Čechách, byla svítivě žlutá. A vedle jeho atraktivního snímku pořízeného během zářijového finále v Plzni může být i vaše logo.

V květnu - jako kupříkladu při loňksém mistrovství Evropy v Liberci - již bývá prakticky celý náklad ročenek rozebrán
V květnu – jako kupříkladu při loňksém mistrovství Evropy v Liberci – již bývá prakticky celý náklad ročenek rozebrán

Jistě není náhodou, že se v minulosti na stránkách magazínu speedwayA-Z či knížečky Česká plochodrážní ročenka objevují inzeráty firem, které dokázaly být jedničkami ve svých oborech. A jejich opakovaný zájem o spolupráci s naším vydavatelstvím jsou důkazem, že vložené prostředky nedevalvujeme pouze průměrnou prací.

Chcete-li oslovit čtenáře našich titulů svým inzerátem, není nic snazšího, než poskládat písmenka na klávesnici svého počítače do kombinace vydavatelstvi@speedwayA-Z.cz či navolit číselnou kombinaci 604 534 551 na svém mobilu. Rádi Vám poskytneme další důležité informace.

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon EOS D Mark IV)