Chabařovice shrnuli sezónu 2016

Před samým začátkem nové sezóny 2017 se členové Speedwayclubu sešli v Chabařovicích, aby se dozvěděli, jak se jeho klubu v loni dařilo a jaké měli závodníci úspěchy. Tato část programu se četla Jiřině Šifaldové velmi příjemně, jelikož kluci z Chabařovic sklízeli úspěchy, jak na domácí půdě  v podobě mistrovského titulu  a titulu prvního vicemistra 125ccm na klasické dráze, tak ve světovém poháru 125ccm, který se jel v Toruni, tam kluci obsadili krásné čtvrté a páté místo, a v evropském poháru 125ccm vybojoval Filipa Šifalda úžasné třetí místo a Milan Dobiáš obsadil deváté místo

 

Milan Dobiáš bojoval i v seriálu na krátké ploché dráze pod názvem PRO-TEC Speedway Mini Cup, kde byl po čtrnácti závodech celkově třetí. Druhé místo mu patřilo i za seriál mistrovství republiky 125ccm na krátké ploché dráze. Tyto potěšující informace si přijeli poslechnout i bývalí plochodrážníci z Chabařovic, kterým není plochá dráha lhostejná, bratři Polákovi, pan  Podhola, pan Volf, pan Zobal, pan Čmejla, pan Krejčík, pan Siebrt.

Přítomnost těchto závodníků-veteránů nás potěšila, potěšen byl zřejmě i pan Čmejla, který si vzal slovo a s poděkováním za naši práci předal klubu finanční částku 5.000,- Kč. Velmi si tohoto skutku vážíme, děkujeme!

Po malém občerstvení a společném focení jsme se rozloučili a popřáli si úspěšnou sezónu 2017.

9

1 komentář u „Chabařovice shrnuli sezónu 2016“

  1. Chabařovičtí jsou sympaťáci a držím jim palce. Zaznamenal jsem, že nyní přestoupila Sindy Weber z Chabařovic do Liberce. Mrzí mě, že přes tu všechnu snahu, kdy s věnují mladým jezdcům o ně pak, jak přesáhnou věk 15 let přicházejí, zřejmě z ekonomických důvodů. Jezdíval v 125 cm z CH na vestě, pokud si to dobře pamatuji i Jakub Fencl a Holub.

Komentáře nejsou povoleny.