Eduard Krčmář zvítězil ve slánském divadle

Slaný – 11. ledna
Minulou středu v podvečer se v Městském divadle ve Slaném uskutečnilo vyhlášení ankety NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ SPORTOVEC ROKU 2016 MĚSTA SLANÝ. V pátém ročníku této populární akce, nad kterou převzal záštitu starosta města Mgr. Martin Hrabánek a koná se pod patronací SPORT action, Kladenský deník, město Slaný, Společnost patriotů Slaný a dalších partnerů, zvítězil Eduard Krčmář.
 

Eduard Krčmář si odnesl nejprestižnější cenu
Eduard Krčmář si odnesl nejprestižnější cenu

Slánský plochodrážní klub jako každý rok má v této anketě mezi dalšími sporty ve středočeském královském  městě vždy své zastoupení v jednotlivých kategoriích a plošináři místního AK prakticky pokaždé obsazují přední pozice.  V minulosti byl oceněn Miroslav Rosůlek v kategorii trenér, extraligový tým AK Slaný v kategorii kolektiv dospělí, Roman Čejka stál na podiu v kategorii jednotlivců a v té samé dvakrát neminulo druhé místo Eduarda Krčmáře a zapomenout nelze ani na loňské ocenění pro Jana Klokočku in memoriam v oblasti osobností slánského sportu.

Výjimkou nebylo ani letošní slavnostní vyhlášení v reprezentativních prostorách Městského divadla, které pamatuje mimo jiné slavné televizní pořady Karel Gott ve Slaném, což mimo jiné neopomněl zmínit ani moderátor večera Radek Šilhan.

Na divadelních prknech, která znamenají svět, se zaplněnému hledišti nejdříve přestavili Adam Fencl s Filipem Hájkem, kteří v kategorii  – kolektiv mládež – obsadili druhé místo a to zásluhou jejich výborného výkonu z finále mezinárodního mistrovství republiky juniorských družstev z pardubického Svítkova, kde obsadili třetí místo.

V prestižní kategorii nejlepší jednotlivec si vítězství zajistil Eduard Krčmář, který po dvou stříbrných místech tentokrát mezi slánskými sportovci zvítězil a po úspěšných vystoupeních na plochodrážních oválech v sezóně 2016 získal i toto ocenění které převzal od starosty města Mgr. Martina Hrabánka a šéfredaktora Kladenského deníku Roberta Božovského.

Nejen těmto plošinářům AK Slaný lze přát v novém ročníku  úspěšný start do sezony, ale i v celém jeho  průběhu zdařilé sportovní výsledky.

Foto: Eduard Krčmář