Oslavy pardubického titulu doprovodí loučení Aleše Drymla

Pardubice – 29. září
Ačkoliv si pardubičtí fanoušci užívali vítězství svého celku v extralize již včera v Březolupech, hlavní část oslav se plánuje až příští středu, kdy vyšší ligová soutěž pokračuje svým předposledním kole ve Svítkově.  I proto východočeský klub operuje s myšlenkou, že titul není definitivní, protože potřebuje alespoň jeden tabulkový bod. Ruku na srdce, představa, že by Pardubice oba zbývající extraligové podniky vynechaly, má dál k realitě než přistání ufounů na svítkovském trávníku. Dvanáctý titul Pardubic poněkud kalí skutečnost, že ve středu pojede svůj poslední závod kapitán Aleš Dryml.

 

Kariéra Aleše Drymla se uzavře pardubickou extraligou příští středu
Kariéra Aleše Drymla se uzavře pardubickou extraligou příští středu

„Rozhodl se ukončit svoji sportovní kariéru lemovanou mnoha evropskými a národními tituly,“ komentuje odchod legendárního závodníka Petr Moravec. „Samozřejmě nás to v klubu mrzí, ale pevně věříme, že stejně jako my, se s Alešovou skvělou kariérou přijdou rozloučit i fanoušci.“

Pro diváky je připraven skvělý program. Depo zpřístupněné divákům po skončení závodů je již letitou tradicí nejen na východě Čech, avšak získat fotografii či podpis svého idolu bude možné už dříve. Mezi 17:15 a 14:45 bude totiž u hlavního vchodu probíhat autogramiáda všech závodníků pardubického klubu.

Aleš Dryml v roli kapitána dovedl Pardubice k dvanáctému titulu v domácí soutěži družstev
Aleš Dryml v roli kapitána dovedl Pardubice k dvanáctému titulu v domácí soutěži družstev

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon EOS D Mark IV)

Tipujte:

Po závodě v Březolupech je jasné, že extraliga skončí pardubickým titulem a poslední příčkou BP Teamu. Závěrečná dvě kola se ponesou ve znamení boje o stříbro. Kdo jej podle Vás nakonec ukořistí?

View Results

Loading ... Loading ...