Zeptejte se: Miroslava Fencla

Slaný – 2. března
V posledním roce své juniorské kariéry dosáhl na domácí scéně opravdu maximum. S Patrikem Linhartem a s pomocí Martina Málka a Antonína Gallianiho vybojoval titul v juniorských družstvech. Pak se zranil, přesto mu ve strhujícím finiši šampionátu jednadvacetiletých zlato neuniklo. Připočtěme tradiční slánské stříbro z extraligy, skvělou šestou příčku z šampionátu jednotlivců nebo famózní vystoupení v mistrovství dvojic a vychází nám sezóna jako hrom. Na jeho výsledky, ale i cokoliv jiného se jej můžete zeptat také vy. Miroslav Fencl, čerstvý vítěz ankety Plošinář AK Slaný v roce 2004, totiž přislíbil magazínu speedwayA-Z exkluzivní rozhovor.

„Nezmění se nic,“ odpověděl Miroslav Fencl, jak se připravuje na svou první sezónu po přestupu mezi seniory. „To je pořád stejný, senior nebo junior, to chystání je stále to samý. A v juniorech byla konkurence taky velká. Se závody to už ale bude horší. V seniorech jich u nás moc není, tak se to asi odrazí i u mě. Nebudu asi tolik vyježděnej jako, když jsem teď v juniorech pořád seděl na motorce. Letos jsem v cizině nic nenašel a nemám nic podepsanýho.“

Otázky pro Miroslava Fencla můžete vkládat pomocí komentáře k tomuto článku. Rozhovor je naplánován na příští sobotu. Mějte tedy na paměti uzávěrku vašich příspěvků, jejíž termín je v pátek 11. března ve 12:00.

Foto: Antonín Škach (na materiálu Fujifilm dodaném redakci firmou Ultralab a syn Praha www.ultralab.cz)