Pražské návrhy odcházejí v pondělí

Praha – 18. května
Aby včerejší extraligový závod rozhodl celou českou vyšší soutěž, je naše vyšší liga přece jen poněkud příliš mladá. Nicméně vedle tradičně kvalitních soubojů lákal diváckou pozornost i s ohledem na obsazení startovních čísel šestnáct až osmnáct pro velkou cenu České republiky, která koncem června zavítá na Markétu už podvacáté.

 

Kdo bude startovat v SGP České republiky odhalí zřejmě až tisková konference za tři týdny
Kdo bude startovat v SGP České republiky odhalí zřejmě až tisková konference za tři týdny

Po Prague Open a finále českého šampionátu jednotlivců byla včerejší extraliga skutečně třetím kamínkem do myšlenkové mozaiky vedení AK Markéta, komu divokou kartu a místa náhradníků přidělit. Nicméně široká veřejnost bude ještě tři týdny žít v napětí.

„V pondělí odešle AK Markéta Praha návrh na startovní čísla šestnáct, sedmnáct a osmnáct promotéru seriálu SGP a FIM,“ přibližuje další postup pražského klubu jeho sportovní ředitel Pavel Ondrašík. „V případě kladného rozhodnutí bude klub informovat všechny fanoušky na speciální tiskové konferenci nejpozději sedmého června.“

Motocykly Zdeňka Holuba se při pražské SGP rozhodně neobjeví
Motocykly Zdeňka Holuba se při pražské SGP rozhodně neobjeví

Dnes již je jasné, že se při české velké ceně neobjeví Zdeněk Holub, protože v termínu pražské závodu má semifinále evropského šampionátu juniorů v Maconu. Před včerejším závodem byla ve hře šestice Václav Milík. Josef Franc, Eduard Krčmář, Matěj Kůs, Tomáš Suchánek a Hynek Štichauer.

Dotřetice si zahrejte na členy vedení AK Markéta Praha:

Česká špička má za sebou na pražské Markétě tři vrcholné závody českého kalendáře, kdo podle vašeho soudu bude na tiskové konferenci 7. června ohlášen jako divoká karta pro SGP?

View Results

Loading ... Loading ...

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon EOS D Mark IV)