Zeptejte se: Patrika Linharta

Mšené Lázně – 21. ledna
Jeho charakteristickými atributy jsou velké srdce a ohromné nasazení. Avšak na druhou stranu také nervy drásající pády. V uplynulé sezóně si vyjel mistrovský titul v šampionátu juniorských družstev a v extralize se podílel na stříbru, jenž je pro Slaný v posledních ročnících naší vyšší soutěže typické. Loni zažil rovněž atmosféru stupňů vítězů domácího juniorského šampionátu, reprezentační starty, ale i pobyt v lékařských ordinacích. Slánský junior Patrik Linhart je dalším závodníkem, který se bude prezentovat v zimní řadě velkých rozhovorů magazínu speedwayA-Z. A určitě je zbytečné dodávat, že jeho podobu může ovlivnit kdokoliv z našich čtenářů.

„Chodím cvičit,“ začal Patrik Linhart popisovat svou náplň těchto dnů. „A taky na masáže, ty mě bavěj. Teď v neděli jedu na soustředění s panem Špinkou na hory a vracíme se v pátek.“ A jak se slánský junior chystá na nadcházející sezónu po technické stránce? „Motorky jsou už postavený,“ pochlubil se. „Pojedu Jawu a BM. Jedno béemko jsme vzali nový, takže uvidíme.“

Více se dozajista dozvíme z exkluzivního rozhovoru, který Patrik Linhart magazínu speedwayA-Z přislíbil na sobotu 29. ledna. Pakliže chcete slánskému jezdci položit svůj dotaz, od této chvíle až do uzávěrky v pátek 28. ledna je vám pro tento účel k dispozici odkaz na komentář k tomuto článku.

Foto: Antonín Škach (na materiálu Fujifilm dodaném redakci firmou Ultralab a syn Praha www.ultralab.cz)