V Pardubicích proběhla valná hromada

Pardubice – 23. února
Členové pardubického plochodrážního klubu AMK Zlatá přilba Pardubice mají za sebou hodnocení uplynulého období a připravené cíle pro svoji činnost v letošním roce. Stalo se tak minulý týden ve čtvrtek na každoroční valné hromadě klubu.

Sportovci klubů dosáhli řadů skvělých sportovních výsledků. Zejména v mezinárodním měřítku uspěli Tomáš Suchánek a bratři Drymlové.

V uplynulém roce uspořádal klub řadu úspěšných sportovních podniků, kterým vévodila již 57. Zlatá přilba České republiky a také dva závody mistrovství světa juniorů. Byly to sportovně nesmírně úspěšné podniky, ale závody mistrovství světa nebyly příliš ekonomicky úspěšné.

Přesto, že v letošním a ani v příštím roce Pardubice žádné závody mistrovství světa a Evropy neuskuteční, stále mají za cíl pořádat podniky té nejvyšší kategorie.

Takové, jako je nejstarší závod na kontinentě, ve všech oblastech úspěšný mítink o Zlatou přilbu.

Členové klubu se rozhodli k daleko větší spolupráci a propojení s městem Pardubic. Možnosti nastínil i na jednání přítomný nejvyšší představitel města, primátor a senátor ing. Jiří Stříteský.

Jedním z důležitých bodů programu byla také volba nového vedení klubu. Pozici předsedy obhájil na další dvouleté období Evžen Erban.