Publikace Česká plochodrážní ročenka svým vydáním 2015 vstoupila do druhé desítky

Česká Třebová – 7. dubna

Dnes ústeckorlická tiskárna Oftis dokončila kompletní náklad publikace Česká plochodrážní ročenka, která svým jedenáctým vydáním letos vykročila do druhé desítky své existence. Většina současných závodníků má tím pádem knižně zdokumentovanou podstatnou část svých kariér. Navíc se snižováním věkových limitů pro závody stopětadvacítek přibývá počet plochodrážníků, pro něž tady magazín speedwayA-Z a jeho papírová forma byly na světě prostě odjakživa.

 

Od zítřka máme v prodeji publikaci Česká plochodrážní ročenka 2015
Od zítřka máme v prodeji publikaci Česká plochodrážní ročenka 2015

Jedenáctá Česká plochodrážní ročenka vznikla opět s cílem prezentovat práci širšího redakčního týmu rovněž čtenářům, kterým se dodnes nezošklivila slova vytištěná na papíře. Autorem textové části je Antonín Škach, základem fotografické části jsou práce Pavla Fišera a Mirka Horáčka, kteří byli hlavní součástí zpravodajských týmů magazínu speedwayA-Z na všech závodech u nás.

Svůj debut na stránkách naší ročenky mají i exkluzivní hosté. Petr Makušev, vítěz prestižní soutěže Zlaté oko 2011, provozuje vlastní agenturu Sportphoto. Jan Kobzáň je zase spolupracovníkem Bikeracing.cz.

Svými snímky přispěli i nepostradatelní spolupracovníci magazínu speedwayA-Z a další fotografové. Vezmeme-li je v abecedním pořadí, pak Karel Herman, Zdeněk Holub starší, Miroslav Klimsza, Jaroslav Mysliveček, Jan Neruda, Eva Palánová, Antonín Škach a Jesper Veldhuizen z Nizozemí.

Do přímého prodeje se Česká plochodrážní ročenka dostane poprvé během sobotního Prague Open. Samozřejmě i letos budeme uspokojovat objednávky pro odeslání poštou, pro něž slouží důvěrně známá e-mailová adresa rocenka@speedwayA-Z.cz.