Jiří Štancl trénoval v Chabařovicích

Chabařovice – 28. března
Konečně začalo jaro a s ním i nová sezóna plná očekávání. Na úvod SCM pozvalo všechny závodníky do Chabařovic, kde se konalo první letošní soustředění pro všechny kubatury. Sešlo se nás dost na to, aby jej Petr Křikava mohl zahájit pod vedením dvou úžasných trenérů Jiřího Štancla a Miroslava Rosůlka.

 

Účastníků se na severu Čech sešla pěkná řádka
Účastníků se na severu Čech sešla pěkná řádka
Filip Šifalda a Milan Dobiáš využili příležitosti, aby se s Jiřím Štanclem vyfotografovali
Filip Šifalda a Milan Dobiáš využili příležitosti, aby se s Jiřím Štanclem vyfotografovali

Máme velikou radost, že jsme mohli v Chabařovicích opět přivítat hvězdu, takového formátu, jakým bezkonkurenčně Jiří Štancl je. Dříve narození si s ním zavzpomínali, mladší si s ním potřásli rukou a naslouchali jeho cenným radám a zkušenostem.

Jiří Štancl nejdříve kluky zhodnotil na malé dráze, poté je chtěl vidět jezdit i na klasickém ovále, aby si udělal názor na jejich výkon, jelikož  měl posléze navrhnout závodníky na podniky FIM a FIM-Europe.

Na závěr se závodníci od Jiřího Štancla dozvěděli, co by se dalo zlepšovat a každý slyšel jeho názor. Pak řekl, že se přijede na ně podívat na úterní Speedway Mini Cup v Praze, aby svoji trenérskou funkci plnil ke spokojenosti všech.

Celý den panovala dobrá nálada a radost z prvního tréninku se protáhla až do jednadvaceti hodin, kdy jsme opouštěli stadion, maximálně spokojeni.

Miroslav Rosůlek vzal trenérskou funkci také z vážně...., kdo nepojede na plný plyn, toho majzne výfukem - ten patřil Janu Jarošovi, který si nenechal trénink v Chabařovicích ujít
Miroslav Rosůlek vzal trenérskou funkci také z vážně…., kdo nepojede na plný plyn, toho majzne výfukem – ten patřil Janu Jarošovi, který si nenechal trénink v Chabařovicích ujít

Foto: Jiřina Šifaldová

Pražan Michal Baštecký v akci.
Pražan Michal Baštecký v akci.