Magazín speedwayA-Z je zpátky na síti sítí i díky Vám

Česká Třebová – 29. března

Nečekané trable pro vydávání magazínu speedwayA-Z přinesla minulá neděle. Internetová prezentace přestala fungovat. Následoval e-mail od poskytovatele hostingu, že současná databáze může představovat bezpečnostní rizika, takže byla vypnuta. Upřímně řečeno, v onen moment by se ve mně krve nedořezal. Nicméně bylo nutno nalézt východisko a sice tak, že rychle. Naštěstí se pořekadlo, že v nouzi poznáš přítele, naplno projevilo i v plochodrážní branži.

Máme pro Vás připraveno spoustu čtení o české ploché dráze.
Máme pro Vás připraveno spoustu čtení o české ploché dráze.

Webmaster Aleš Zemina spolu se svým synem začal okamžitě pracovat na novém redakčním systému, který se ukázal jako optimální, ale také jediné řešení dané situace. Vzhledem k více než sedmi tisícům článků a více než jednadvaceti tisícům snímků nešlo o úkol ani snadný, ani levný.

Naštěstí se z řad čtenářů a příznivců magazínu speedwayA-Z ozvaly nabídky s pomocí technického i finančního rázu. I díky Vám trvala nucená přestávka ve vydávání pouze jeden týden.

V této souvislosti bych strašně rád poděkoval Aleši Zeminovi a jeho synovi, Jaroslavu Líbalovi, Michalu Stárkovi z MPM, Veronice Jelínkové z AMK Mariánské Lázně, Danielu Rybářovi, Věroslavu Kollertovi z AK GRS Liberec a členům naší redakce Kirilu Ianatchkovovi a Mirkovi Horáčkovi. Nebýt vás všech, tento článek bychom si nyní s největší pravděpodobností nečetli.

A já Vám ze svého postu slibuji, že se rozhodně neodvděčíme pouze průměrnou prací!