Pardubičtí závodníci vyrazili na Hrádek

Pardubice – 9. ledna
Sotva se rtu teploměru usadila pod bodem mrazu, pardubičtí plochodrážníci vytáhli motocykly se samořeznými hřebíčky v kolech. A o víkendu zamířili na rybník Hrádek, který se už pokryl potřebnou vrstvou ledu. Plány Vladimíra Višvádera uspořádat tréninkový závod ve svém rodném Zohoru na slovenském Záhorie tak dostal reálnější základ.

Na ploše Hrádku se o uplynulých volných dnech vedle Vladimíra Višvádera objevili ještě Matyáš Hlaváček a Pavel Fuksa. Počítalo se ještě s Jakubem Hejralem, jenže Pardubáci se mu nemohli dovolat.

Jediným incidentem dvoudenního ježdění se stal pád Vladimíra Višvádera. Ostřílený matador se zapíchl předním kolem do hromady sněhu a skončil v kotoulech, které sám přirovnal k motokrosovému freestylu.

Naštěstí vyvázl bez zranění, takže mohl i nadále spřádat plány na hřebíčkovou show v Zohoru. Tu by rád uskutečnil o nadcházejícím víkendu, tedy 14. a 15. ledna.

„Kdyby měl někdo cestu na Bratislavu, a zahne z dálnice na Zohor,“ vzkazuje čtenářům magazínu speedwayA-Z. Má přitom na mysli nejen diváky, ale i závodníky. „V šenku nebo od lidí se pak dozví víc,“ upřesňuje další zdroj informací.