Na Markétě hodnotili uplynulý rok na výroční členské schůzi

Praha – 21. ledna
Po příchodu do klubovny autoklubu Markéta prošel každý okolo prezentace a pokladničky, kde zaplatil členské příspěvky. Pak už mířil do horních pater hlavní budovy. Po usednutí ke kterémukoliv stolu na každého člena čekaly chlebíčky a balená voda s bublinkami i bez bublinek.

Po přivítání Petrem Ondrašíkem všech členů i nových mladých přišly na řadu různé volby komisí.
Poté přečetl Petr Ondrašík zprávy o činnosti a hospodaření včetně návrhu nového rozpočtu na tento rok. Na začátku těchto zpráv byla uctěna památka třech členů zesnulých v loňském roce včetně toho pro všechny nejznámějšího Antonína Švába.

Po dalším projednání stanov i odhlasování přišla na řadu diskuze, ve které hovořili jak Petr Ondrašík, tak Tomáš Topinka, šéf údržby Jaroslav Novotný či další členové. Poté přišla pro některé ta příjemnější stránka schůze, a sice vyhlášení nejúspěšnějších sportovců klubu v roce 2014.

Nastoupili všichni členové zlatého extraligového týmu přítomní v republice, scházeli jen Rafal Okoniewski a Matěj Kůs, který se připravuje v Austrálii.

Dárkové koše dostal i prvoligový tým a posléze i Josef Franc a Zdeněk Holub za svá světová desátá místa na dlouhé a v juniorech. Po nich nastoupili před všechny ti nejmladší stopětadvacítkáři, kteří dostali vítací krabičky do klubu AK Markéta.

Následoval volný program, během něhož se schůze sama pomalu rozpustila.

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon EOS D Mark IV)