Zeptejte se: Antonína Švába

Praha – 26. října
Po smůlovatých sezónách, kdy jej pronásledovala zranění, jsme jej konečně znovu viděli ve špičkové formě po celý rok. By i lékaři byli skeptičtí, nakonec se vrátil do sedla motocyklu a prožil vskutku úspěšný comeback. Stal se jedničkou Olympu v extralize, vybojoval tituly vicemistra ve dvojicích a na dlouhé, stál na stupních vítězů Tomíčkova memoriálu. O největší bombu se však postaral v září, kdy ve francouzském Morizes vyhrál závod mistrovství světa na dlouhé dráze. Antonín Šváb je prvním závodníkem, který letos přislíbil magazínu speedwayA-Z exkluzivní rozhovor. A také tentokrát se jej můžete zeptat na cokoliv i vy.

„Sezónu 2005 vnímám jako pozitivní,“ řekl magazínu speedwayA-Z Antonín Šváb. „Všude jsem skončil druhý, od Tomíčka až po dvojice. Ale jsem rád, že jsem vůbec byl schopnej závodit. A tak mě mrzí asi jen ten mistrák na dlouhý. Myslím, že jsem měl lepší sezónu než Zdeněk. Jenže on to vyhrál, takže mu můžu jedině gratulovat.“

Další názory Antonína Švába si přečtete v exkluzivním rozhovoru. Také tentokrát jej můžete ovlivnit i vy. Stačí pouze vložit svůj dotaz prostřednictvím komentáře k tomuto článku. S Antonínem Švábem se magazín speedwayA-Z setká příští sobotu 5. listopadu. Uzávěrka vašich příspěvků je tedy o den dříve, tedy v pátek 4. listopadu v 21:00.

Pro letošní rok připravil magazín speedwayA-Z další novinku. Všichni, kteří zpovídanému závodníkovi položí svůj dotaz, dostanou jeho fotografii s vlastnoručním podpisem.

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon D Mark II)