Sněženky a machři proběhli i po chabařovicku

Chabařovice – 30. prosince
Krásné tři povánoční dny strávili členové Speedwayclubu Chabařovice v krušných horách ve středisku SKI areál Telnice na zimním soustředění s lyžemi, snowboardy, boby, sáňkami a vším, na čem se dá jezdit ale hlavně dobrou náladou, která tento víkend nikomu nechyběla!

Již v pátek dopoledne byl naplánován odjezd ze stadiónu směr sníh, ale nikdo nevěřil, že sněhovou pokrývku budeme mít při teplotách deset stupňů nad nulou.

Byl připraven i náhradní program v případě chybějícího sněhu, naštěstí na nás byla příroda hodná a přímo u penzionu bylo na čem lyžovat. Lyžařský vlek milovníky zimních sportů vyvážel na vrchol sjezdovky od devíti rána až do šestnácti odpoledne.

Někteří stáli na lyžích nebo snowboardech poprvé v životě a v neděli už bravurně sjížděli sjezdovku a nastupovali na vlek, snad to do příštího roku nezapomenou.

Po večeři byly naplánovány soutěže, hry, zábava a shrnutí celého dne i sezóny. Zároveň jsme si v sobotu udělali malý soukromý Silvestr a popřáli si mnoho štěstí a sportovních úspěchů v novém roce 2014.

Všem se nám soustředění líbilo a nikomu se nechtělo ani domů, ale určitě se na hory zase někdy vrátíme.

Foto: Jiřina Šifaldová