Přímý přenos prozatím proběhl inkognito

Slaný – 19. června
Během včerejší plochodrážní extraligy ve Slaném, kdy jeli domácí proti Pardubicím, proběhla i poněkud utajená premiéra přímého přenosu slánské internetové televize. Upřímně řečeno šlo o přenos zkušební, při němž se zkoušela kvalita a dostatečnost signálu.

Přesto, že šlo o jednoduchý jednokamerový přenos, byly informace doplněny alespoň základní grafikou znázorňující celkové skóre. Jak se později zjistilo navzdory prakticky nulové prezentaci jen během závodu z úst zástupce internetové televize, podívalo se na přenos téměř sto diváků.

Pakliže byste chtěli zkrácený a upravený záznam shlédnout také, podívejte se na stránky: Slaný tv.

Zde ostatně najdete i mnohé další šoty z plochodrážního sportu. Za projektem internetové televize stojí HV studio Slaný, tedy lidé, kteří natočili a zpracovali i unikátní vzpomínkové DVD o šedesátileté historii ploché dráhy v královském městě Slaný.

Upřímně řečeno možná je právě toto cesta, jak zviditelnit plochou dráhu a přiblížit ji fanouškům, jak ji medializovat pro méně znalé a dostat diváky do ochozů a mladé nadšence do sedel plochodrážních motocyklů, aby se tento sport alespoň o stupínek přiblížil popularitě, kterou měl před lety.