Po pražském ovále se včera proháněl rovněž Tomáš Topinka

Praha – 18. května
Tak a máme od trénováno před pražskou Grand Prix! Na dráze byli všichni, kdo chtějí večer utržit co největší počet bodů. Trénoval asi i největší otazník Nicki Pedersen a jeho zlomená ruka nebyla na jeho jízdě vůbec poznat.

Dán se tak určitě i dnes na své domácí dráze v české extralize představí jako vážný adept na stupně vítězů. Pohled na jízdu Tomasze Golloba byl tak trochu rozpačitý. Leader průběžné klasifikace působil hodně vlažně, ale tento polský matador bude se svými zkušenostmi večer pro zbývajících patnáct jezdců určitě tvrdým oříškem.

Velmi rychle na dráze působili Krzysztof Kasprzak a Tai Woffinden. Na přilbách několika jezdců se objevila kamera a tak zřejmě na hotelu proběhlo studování videa, tak velmi oblíbená věc fotbalistů.

Největší překvapení se odehrálo v českém táboře, když se na dráze objevil Tomáš Topinka! Jelikož to, ale bylo za volantem traktoru, dál můžou novináři pokládat kouči Olympu otázky na téma jeho svezení s upřesněním na plochodrážní motorce.

V depu včera panovala pohoda, nějaký ten nervózní okamžik zůstal až na dnešní závod. Nejvíc úsměvů na všechny strany rozdával Greg Hancock, ale to už ví každý divák české extraligy.

Při tréninku spadlo pár kapek deště tak budeme doufat, že tím kromě kropičky byl příděl vody na zítřek vyčerpán. Nám už zbývá jen si připravit hlasivky, protože máme dva jezdce v hlavním závodě a oba budou naši podporu potřebovat při závodě. A kéž by také při zpívání hymny po závodě!

Foto: Michal Kohout