Pražský výběr neohrozí naděje

Praha – 26. září
Vskutku impozantní plány si vytyčil realizační tým letošního Memoriálu Luboše Tomíčka. Vedle vlastního legendárního klání spatří návštěvníci pražské Markéty příští pondělí také koncert skupiny Pražský výběr, který začíná v 18:00. A magazín speedwayA-Z zjistil, že nebudou ošizeni ani o odpolední závody mladých motokrosařů a plochodrážníků.

Pražskému týmu se tak podařilo skloubit všechny tři akce, z nichž každá z nich je svým způsobem organizačně náročná. Pokud se týká závodů nadějí, Milan Špinka magazínu speedwayA-Z prozradil, že jejich program začne tréninkem v 15:30.

Naostro se začne bojovat úderem 16:00. Na programu budou motokrosaři ve třídách 65 a 80 ccm a plochodrážní stopětadvacítky a půllitry. Rozpis bude volen s ohledem na čas, aby v 17:45 již dostala prostor technická podpora Pražského výběru.

Spojit plochou dráhu s koncertem však není pro pražský klub nic nového. Doposud však diváci viděli hvězdy českého hudebního nebe ve spojení s extraligou. V roce 1987 zpívala na Markétě Petra Janů, o rok později Olympic a v devětaosmdesátém se tady natáčel televizní pořad Jedeme dál.