Zítra to pro někoho bude poprvé

Mšeno – 23. září
Mšenský plochodrážní víkend bude po páteční první lize a stopětadvacítkách mít hlavní bod svého programu zítra večer. Šestnáctka špičkových závodníků naší republiky si to rozdá o prestižní titul mezi jednotlivci. Oproti původnímu červencovému termínu bohužel vypadl Bohumil Brhel, který se zranil během divišovského šampionátu dvojic. Tím pádem přišla startovní listina nejen o mistra, ale i o jediného borce, který v minulosti dokázal český šampionát jednotlivců vyhrát.

Bez Bohumila Brhela se finále stane závodem jezdců, kteří si v minulosti už na stupně vítězů v mistrovství republiky jednotlivců už sáhli, nicméně titul jim doposud unikal. A tato skutečnost dozajista přileje olej už do tak výbušného ohně zítřejšího klání.

Startovní listina je vyrovnaná ve všech směrech. A probíráte finalisty ze všech stran, odshora dolů či od písmene dé po dvojité vé, nedokážete najít jednotlivce, který by výrazně převyšoval ostatní konkurenty. A tak se s největší pravděpodobností dočkáme jednoho z nejnapínavějších finále celé historie.

Startovní listina:
1 Tomáš Suchánek, Pardubice
2 Aleš Dryml, Pardubice
3 Marián Jirout, Pardubice
4 Pavel Ondrašík, Olymp Praha
5 Lukáš Dryml, Pardubice
6 Zdeněk Simota, Plzeň
7 Martin Málek, Březolupy
8 Luboš Tomíček, Olymp Praha
9 Antonín Galliani, Markéta Praha
10 Patrik Linhart, Slaný
11 Filip Šitera, Plzeň
12 Miroslav Fencl, Slaný
13 Antonín Šváb, Mšeno
14 Josef Franc, Olymp Praha
15 Richard Wolff, Olymp Praha
16 Adrian Rymel, Olymp Praha
17 Hynek Štichauer, Pardubice
18 Karel Průša, Mšeno

Nestartuje:
10 Bohumil Brhel, Olymp Praha

Foto: Pavel Fišer