Memoriál Josefa Leifra má skvělé obsazení

Divišov – 7. května
Zítra se v Divišově nepojede pouze první z dvojice finálových závodů šampionátu republiky AČR. Celý program odstartuje úderem poledne prvním kolem mistrovství republiky stopětadvacítek na krátké dráze. Nutno ovšem dodat, že pod gescí AČR, jelikož jeho protějšek pod hlavičkou ČSMS má za sebou již dvě kola. Celý program uzavře už devátý ročník Memoriálu Josefa Leifra, kde fanoušci z uskupení HBC@Vrates přilákali skvělou jezdeckou společnost.

Kdo by na sklonku prázdnin před osmi lety tušil, že nadstavbové klání po první lize na pražské Markétě čeká taková dlouhá budoucnost? Nicméně aktivita čtveřice fanoušků se nezastavila před žádnými překážkami a zítra se vzpomínkový závod na pražského funkcionáře pojede už podeváté.

Forma závodu je stále stejná. Z každého semifinále postoupí nejlepší dvojice do finále, zatímco pro poražené celá akce skončí. Malé finále totiž nebude opět na programu. Nicméně Radek Fanta slíbil, že nás při jubilejním desátém ročníku HBC@Vrates chtějí překvapit. „Plánujeme jet celý závod,“ svěřil se.

Jezdecké obsazení 9. Memoriálu Josefa Leifra:
Josef Franc (Praha), Václav Milík (Pardubice), Jan Jaroš (Mšeno), Michael Hádek (Plzeň), Tomáš Suchánek (Pardubice), Zdeněk Simota (Plzeň), Martin Málek (Březolupy), osmý závodník bude nominován na místě

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon EOS D Mark II)