BikeRacing.cz vyhlásil čtvrtý ročník své ankety o nejlepšího závodníka

Internetový portál o motocyklových závodech BikeRacing.cz vyhlašuje 4. ročník ankety o nejlepšího motocyklového závodníka České republiky v roce 2011. Nyní je tedy pouze na Vás, abyste si vybrali svého jezdce, o kterém si myslíte, že byl v roce 2011 nejvýraznější postavou českého motocyklového závodění. Víme, že hledat pouze jednoho nejlepšího z mnoha motocyklových disciplín, je velmi složité, zvláště pak vzhledem k porovnávání jednotlivých výsledků. I přesto věříme, že každý z nás fanoušků tohoto sportu si dokáže udělat ve své představě určitý stupeň hodnot a dle něho i nakonec dospět ke jménům, které dle Vašeho uvážení byly v roce 2011 tím nejvýraznějším patníkem motocyklového sportu v ČR.
Pravidla soutěže jsou proto velmi jednoduchá. Vyberte 5 jmen závodníků z jakékoliv motocyklové disciplíny, jakéhokoliv odvětví. Těchto dle Vás pět nejlepších závodníků ČR za rok 2011 seřaďte od dle Vás nejlepšího a jména nám následně zašlete na email: info@moto-racing.cz nebo pomocí SMS na číslo 603 453 977, své odpovědi lze také zasílat pomocí Skype na Racing173.

My ke každému jménu přiřadíme počet bodů dle následujícího klíče:
1. místo – 6 bodů
2. místo – 4 body
3. místo – 3 body
4. místo – 2 body
5. místo – 1 bod

Jezdec, který na konci vymezené doby pro Vaše hlasování získá nejvíce bodů, bude vyhlášený jako „Nejvýraznější motocyklový závodník roku 2011 dle fanoušků a čtenářů motocyklového portálu www.bikeracing.cz“

Celá anketa bude probíhat od 29. listopadu 2011 do 31. ledna 2012. Poté bude přijímání vašich výsledků ukončeno, vše sečteno a konečné pořadí prezentováno Vám, fanouškům motocyklového sportu. Postava motocyklového sportu, která získá nejvíce bodů, obdrží v první polovině roku 2012 putovní cenu a pohár za vítězství v roce 2011.

Prosíme, abyste ve svých emailech důkladně označili pořadí vámi vybraných závodníků, aby bylo zajištěno zcela jasné určení nejlepšího jezdce. Anketa je zcela anonymní. Z každé emailové adresy, telefonního čísla a uživatele Skype, bude do ankety zařazen pouze jeden hlas, tedy jeden Váš tip na vítěze, a to ten první. Neposílejte tedy Vaše emaily opakovaně, na opětovné zasílání ze stejných adres a čísel nebude brán zřetel, stejně jako na Vaše pořadí uváděné v komentářích tohoto, či jiného článku. Dle zkušeností z předchozích let Vás také upozorňuji na to, že pokud nenapíšete minimálně 5 jmen motocyklových závodníků, pak Váš hlas také nebude započítán, je tedy nutné, abste zcela jasně zřetelným způsobem napsali 5 jmen a označili Vaše pořadí od prvního k pátému místu.