Stopětadvacítkáři se představili na zámkové dlažbě

Lysá nad Labem – 12. listopadu
Výstaviště v Lysé nad Labem patřilo opět motoristické výstavě, na níž měla své zastoupení také plochá dráha. Jako už každoročně se představil na zámkové dlažbě tým stopětadvacítkářů, které přijel podpořit i Josef Franc, vracející se domů z Anglie.

Michaela Krupičková, Filip Hájek, Filip Šifalda, Zdeněk Holub a Lukáš Kovařík bavili diváky a letos nikdo z nich nedoznal újmy ani na zdraví, ani na mtorocyklech. Připojil se k nim Josef Franc a všichni společně se pochlubili svými dosaženými úspěchy v letošním roce.

Medaile FIM ze dvěstěpadesátek přivezli ukázat také Eduard Krčmář a Ondřej Smetana. Ke slovu přišly také plány závodníků na příští rok a hovořilo se i o pražské Grand Prix, která je v kalendáři 12. května.

Josef Franc je rád, že se v Mariánských Lázních koná challenge mistrovství světa na dlouhé dráze, ale chtěl by se tam jet podívat jen jako divák s místem ve finále 2013 v kapse.

„Myslím, že celá akce se vydařila,“ svěřil se Zdeněk Schneiderwind. „Míša a kluci se mohli představit divákům a popovídat si s nimi.“

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon EOS D Mark II)