Juniorka vicemistrů světa pokračuje zítra na plzeňských Borech

Plzeň – 3. srpna
Český tým se z dánského Vojensu minulý týden vracel se stříbrem z mistrovství světa. Všichni tři členové národního týmu se zítra objeví na plzeňských Borech ve druhém díle českého juniorského šampionátu, který našel svůj náhradní termín místo června, kdy marodka byla až přespříliš plná. Tentokrát je volné jenom startovní číslo patnáct, které je pochopitelně k mání pro nejrychlejšího zájemce.


Tipujte:

Označte nejlepší trojici plzeňské juniorky:

View Results

Loading ... Loading ...

Jan Kvěch, Petr Chlupáč a Matouš Kameník i bez světového stříbra patřili zítra k favoritům | foto Petr Makušev (Sport Photo)

Jan Kvěch, Petr Chlupáč a ostatně i objev roku Matouš Kameník by k favoritům patřili, byť by se jim nakrásně na krku nehoupaly stříbrné medaile ze Speedway of Nations 2. Na borské dráze ovšem v této úloze nebudou sami. Především Daniel Klíma a Jaroslav Vaníček jim budou pořádně šlapat na paty. A před svým publikem se bude chtít ukázat Matěj Frýza. A jak to v juniorce chodí, překvapení není vůbec vyloučeno.

Startovní listině pomáhají cizinci a dvěstěpadesátky, což v případě Maďara Zoltana Lovase platí stoprocentně. S půllitrem u nás vůbec poprvé uvidíme Mateusze Lopuskeho, jehož známe ze stopětadvacítek.

Startovní listina zítřejší juniorky v Plzni:

1 Štěpán Ševčík, Divišov (250 ccm)
2 Bruno Belan, Slaný
3 Daniel Klíma, Praha
4 Matouš Kameník, Divišov
5 Petr Chlupáč, Praha
6 Mateusz Lopuski, PL
7 Zoltan Lovas, H (250 ccm)
8 Vojtěch Zamazal, Slaný
9 Radek Bambuch, Kopřivnice
10 Jan Jeníček, Pardubice
11 Jakub Sazovský, Kopřivnice
12 Matěj Frýza, Plzeň
13 Jaroslav Vaníček, Praha
14 Jan Kvěch, Praha
15 neobsazeno
16 Adam Nejezchleba, Divišov (250 ccm)