Na startovní listině Memoriálu Antonína Vildeho se stále pracuje

Slaný – 21. června
Sobotní Chabařovice s Memoriálem Jiřího Hurycha ukázaly cestu, jak uspořádat závody, když se nesejde dostatečný počet závodníků, kteří by naplnili klasickou startovní listinu o šestnácti jménech, jež je dle reglementů jedinou možností pro závody ranku přeboru či juniorky. Je možné, že podobný koncept uvidíme rovněž v sobotu ve Slaném. Dopolední přebor nebyl prozatím odvolán, avšak podvečerní Memoriál Antonína Vildeho je jistotou.


Další informace k sobotním slánským závodům:

Mistrovství ČR 125 ccm na klasické dráze bude mít název OMA CZ  MČR, to samé bude i u MČR 250 ccm a to díky dlouholeté přízni Ivy Vidimové, oblastní ředitelky OMA Mělník.  Firma OMA pro oba mistrovské závody věnovala pro tři nejlepší jezdce věcné ceny ze svých produktů, navíc tři medailisté ve třídě 125 ccm

ještě obdrží poukázky na odběr pohonných hmot v hodnotě 500Kč.   Věcné ceny od OMA CZ jsou připraveny i pro stupně vítězů memoriálu, kde je tradičně dlouholetým hlavním partnerem společnost

PRO – TEC Česká republika, která kromě finančního zajištění rovněž pro účastníky závodu má připravené ceny ze svých produktů, jež zajišťuje Jiří Beránek, který má výhradní zastoupení pro ČR.


Matouš Kameník pojede za Miletice | foto Štěpán Ševčík

Na startovní listině se stále pracuje. Zraněného Josefa France by v sestavě Miletic měl po boku Matouše Kameníka zastoupit Jaroslav Vaníček, který je fit po pádu při žarnovickém MACEC Cupu. A Vladimír Vopat se skupinou svých přátel stáhnul svůj Bellis Junior Team.

Jan Kvěch totiž zamíří na polskou ligu již v pátek večer, zatímco Petr Chlupáč pojede na odložené klání s Poznaní a v Opole musí být již na pátečním tréninku.