Václav Milík včera odemykal v Chabařovicích dráhu

Chabařovice – 19. března
Původně objednané jarní počasí včera nedodrželo smlouvu a rozhodlo se na chabařovickou dráhu těsně před tréninkem spustit i několik kapek. Proháněl se tu i severní vítr, takže někteří zájemci, nevěděli, zda to nemají těsně před cílem otočit a jet zpět do tepla domova. Ovšem chuť se svézt po dlouhé zimní pauze, byla veliká, takže přijelo nakonec čtrnáct zájemců o trénink, což bylo skvělé, protože byli mezi nimi i Václav Milík a Eduard Krčmář. Ten dorazil i se svým otcem, kterého jsme velmi rádi viděli!

 

Václav Milík symbolicky odemkl chabařovickou dráhu | foto Jiřina Šifaldová

Václav Milík se ujal čestné funkce a symbolicky nám odemkl dráhu, kterou jsi pochvaloval. Avšak jen marně hledal díry, které si zde naposledy před třinácti lety vychutnával. Velké díky klukům za přípravu dráhy pro tento den. Vaškovi se u nás asi moc líbilo, když chce v úterý přijet znovu. Neodradil ho ani defekt nového motoru, který vydržel pouze dvě kola.

Sledujte nový profil Václava Milíka

Jako bonus si přítomní mohli opéct špekáček na ohni a pak už nás začaly hřát sluneční paprsky a nikomu se nechtělo domů. Doufáme, že tento trénink všem klukům pomůže nastartovat novou sezónu 2022 a jejich výkony budou famózní.

Včera v Chabařovicích trénovalo čtrnáct závodníků | foto Jiřina Šifaldová