Kolibříci slavili a bilancovali

Miletice – 12. března
Na sobotní slavnostní setkání se těšili všichni kolibříci. Byli jsme moc rádi, že jsme se opět sešli a mohli popovídat na téma loňské sezóny, a co nás bude čekat v té letošní. Bylo velmi bohaté pohoštění a příjemné prostředí v kulturním domě v Mileticích. Pozvání přijali Petr Moravec z AČR s manželkou a dcerou a Věroslav Kollert, který přišel s návrhem a nabídkou trénovat a závodit na elektromotocyklu.

 

Dobá nálada za čestným stolem… | foto Václav Buřič

Propagace nové technologie byla také zajímavá. Dorazili všichni kolibříci včetně borců, kteří už budou letos sedlat stroje silnějších kubatur. Nechyběli Matěj Frýza, Dominik Hrbek, Štěpán Ševčík, Karel Průša, Petr Marek, Josef Černý a Štěpánka Nyklová. Omluvil se Oliver Schmid, jenž vyrazil na soustředění do Žarnovice.

V Mileticích nás přivítali šéf Slaného Antonín Vilde, trenér Miroslav Rosůlek, Václav Buřič, David Filipovský, vedoucí SCM a parťák Aleš, kteří nás doprovázeli na evropské a světové poháry. Všem velké díky za podporu a péči.

…i v sále | foto Václav Buřič

Každý činovník měl proslov a poděkování všem rodičům a hlavně mladým nadějím ploché dráhy. Všichni jsme byli a jsme zasažení tou smutnou situací na Ukrajině. Ale vzpomínky, které jsme měli v ukrajinském Rovně i s úspěchy nám nikdo nevezme. Je to smutné, chtěli jsme se všichni do těchto míst vrátit a zkusit opět bojovat o ty stupně nejvyšší. Jsme však rádi, že se FIM pro klid a bezpečí rozhodla o českém plochodrážním stadiónu v Pardubicích.

Trenér Miroslav Rosůlek měl pěkný psaný projev a poděkování všem kolibříkům, rodičům a činovníkům ploché dráhy. Jsme rádi, že nás nadále bude doprovázet. Ceny mistrům, vicemistrům, jedné jediné dívce, plochodrážníci Štěpánce Nyklové a trenéru Miroslavu Rosůlkovi předávali Antonín Vilde s  Petrem Moravcem.

Ocenění kolibříci | foto Václav Buřič