Divišov láká diváky na sobotní závod nejen svoji atraktivní startovní listinou

Divišov – 17. června
Divišovské vedení se rozhodlo odtajnit několik snímků z dění na tamním stadionu před kvalifikací o SGP 2012 která se pojede již tuto sobotu v Divišově. Několik snímků dokumentuje likvidaci obludné zastaralé světelné signalizace, kterou vystřídala elegantní přenosná světla.

Zmizela tak nebezpečná konstrukce, která stála dlouhá léta v bezpečnostní zóně. S touto konstrukcí zmizel i kus letité historie tamní ploché dráhy. Nikdo však nelituje a tak loučení bylo celkem bezbolestné.

Na dalším snímku jsou zbrusu nové nafukovací bariéry, které budou mít svoji premiéru právě při výše zmíněném závodě. Diváci na stadionu jistě ocení i nový informační bodový systém a pět stanů s jídlem a pitím rozmístěnými rovnoměrně v celém areálu, aby poskytly komfort i na protilehlé rovince a první zatáčce a ne pouze u hlavní budovy.

V místní klubovně si budou moci návštěvníci dát také něco k pití a jídlu, ale mohou si především prohlédnout novou stálou expozici z historie ploché dráhy v Divišově. Na závod vás pak lákají krásnými děvčaty z Hooters, které budou na startu navigovat jezdce. Je toho ještě mnohem více, ale to již se musejí diváci přijít podívat sami.

Foto: AK Divišov