Kostěnice začínají ostrou sezónu v sobotu 19. června

Úhřetická Lhota – 2. června
Situace se zlepšuje každým dnem. Pan plukovník skládá červený svetr do komínku a samozvaní epidemiologové, které vede údajný odborník, bohužel bez atestace, se těžce smiřují s tím, že jejich žně pomalu končí. Co dělat, když na sto tisíc lidí připadá za týden jen 30 nemocných tou jedinou diagnózou a 99970 má zcela jiné problémy, které, zdá se, nikoho nezajímají.

 

Nezbývá než povolit něco jiného než sezení u televize a pohyb po obchodech a tak se naštěstí už zase rozjíždí sport a ani plochá dráha není výjimkou. Na náš ovál v Kostěnicích, kde se pilně trénuje skoro každý víkend, se vrátí v sobotu 19. června opět závody. A věříme, že letos nebudou jediné.


Jaký je tedy letošní kalendář závodů v Kostěnicích:

1. závod – sobota 19. června prezence a trénink od 13.00, závody od 14.00
2. závod sobota 28. srpna
3. závod čtvrtek (státní svátek) 28. října
náhradní termín sobota 25. září.

Předpokládáme tři kategorie – 125 ccm, 250 ccm a 500 ccm, ve hře je i účast flatraků. Kromě víkendových tréninků jsou v plánu některé další akce, proslýchá se něco i o oslavách kulatin Vláda Višvádera, ale to má ještě svůj čas.

Takže v sobotu 19. června se těšíme na setkání se všemi, kteří už vědí, kde se náš areál v Kostěnicích nachází, i s těmi, kteří jej budou hledat poprvé. Je kousek od nádraží. Plochodrážní sezóna 2021 v Kostěnicích začíná!

Kostěnice zahajují přespříští sobotu

Foto: Mirek Horáček