Chris Holder se omluvil Mšenu

Mšeno – 10. února
Oficiální podoba soupisek není na světě ještě ani týden a už dochází ke změnám. Z důvodů vytížení jinými závody se Mšenu dnes omluvil Chris Holder, s nímž obhájci dvou předchozích titulů počítali na nadstavbové play-off. Klubový kouč František Liebezeit magazínu speedwayA-Z prozradil, že do jeho sestavy přibyl opět Maciej Janowski, což dokonale zapadá do mšenské koncepce.

„Na poslední chvíli nám odřekl z důvodu vytížení,“ vysvětlil František Liebezeit krok australského závodníka. „A prý se nezlobíme, že už toho má dost.“ Chris Holder ovšem dle záměrů šampiónů měl v české extralize startovat až v play-off. „Měli jsme ho na dva závody,“ prozradil mšenský kouč. „Na nadstavbu, finále a případné semifinále.“

Do mšenského kádru naopak míří Maciej Janowski, jenž se za klub z městečka pod Kokořínem objevil už loni. Vedle nových akvizic Martina Vaculíka a Patryka Dudka se jedná už o třetího mladého cizince. „Chceme si připravovat mladé na další sezóny,“ naznačuje František Liebezeit smělé ambice Mšena do budoucna.

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon EOS D Mark II)